5 דקות הכנה: מתכון לשוקיים צלויים עם ערמונים
שילוב מנצח של שוקיים עסיסיות וערמונים קלויים. מתכון מושלם לסעודת שבת או כל ארוחה משפחתית. הטעמים העשירים של השום, הפפריקה והגריל עוף, יחד עם המתיקות של הערמונים, יוצרים חגיגה קולינרית בלתי נשכחת
שוקיים צלויים עם ערמונים צילום: חיים בורנשטיין
מתכון לשוקיים צלויים עם ערמונים / שף חיים בורנשטיין
המצרכים לשוקיים צלויים עם ערמונים:
- 10 יח' שוקיים עוף
- 2 חב' ערמונים מוכנים
- 10 שיני שום
- פפריקה מתוקה
- מלח
- פלפל שחור
- גריל עוף
- שמן זית
אופן ההכנה לשוקיים צלויים עם ערמונים:
- בתוך תבנית מסדרים את השוקיים ומתבלים אותם במלח, פלפל שחור, גריל עוף, פפריקה מתוקה ושמן זית.
- מוסיפים את הערמונים והשום מערבבים הייטב ומכסים בנייר כסף.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כחצי שעה.
- לאחר חצי שעה מורידים את נייר הכסף ומחזירים לתנור לעוד כרבע שעה.
- מגישים עם אורז או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון