מוצלחת מאוד: מתכון לפשטידת אטריות ותרד
פשטידה חלומית של איטריות ותרד: שילוב מושלם של רכות ועסיסיות, עם טעם עשיר וגבינתי. מתכון קל להכנה שיהפוך את הארוחה הבאה שלכם לחגיגה של טעמים!
פשטידת אטריות ותרד צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת אטריות ותרד
המצרכים לפשטידת אטריות ותרד:
תבנית בנונית
- 1 שקית אטריות דקות
- 5 ביצים L
- 1 גביע קוטג'
- 2 גביעים שמנת לבישול
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 200 גרם גבינה בולגרית
- 200 גרם תרד קצוץ דק
- 1 כפיות מלח
- ½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לפשטידת אטריות ותרד:
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים הייטב
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומשטחים הייטב
- מורחים ביצה טרופה מעל הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במצב טורבו במשך כ-40 דקות
- מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: נועם זיגדון
קרדיט מתכון: אנה ארזואן