חזה עוף עם שכבת פירורים מושלמת!
אחרי שהמנה הזו תצא מהתנור אתם תקחו סכין ותפרסו אותה לשבבים יפים, קריספיים וטעימים ולא תבינו איך כל כך מהר הם נעלמים :)
חזה עוף צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 2 ק"ג חזה עוף
- שמן זית / קנולה
- 3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
- צרור פטרוזיליה
- 3 שיני שום
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- נכניס למעבד מזון את פירורי הלחם עם הפטרוזליה והשום ונטחן יחד עד שהפטרוזיליה נקצצת היטב.
- מערבבים את תערובת הפירורים.
- מסדרים את חזה העוף בתבנית תנור מרופדת ומורחים מעל שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
- מפזרים בזהירות את פירורי הלחם מעל באופן שיכסה היטב את כל החלקים
- מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות
- אפשר לעצור אחרי 20 דקות של אפיה לחתוך מעט עם סכין ולוודא שהחלק הפנימי מוכן (רך ובשל לאכילה).
מושלם לצד פירה וסלט ירקות טריים, בתיאבון!!