חזה עוף עם שכבת פירורים מושלמת!

אחרי שהמנה הזו תצא מהתנור אתם תקחו סכין ותפרסו אותה לשבבים יפים, קריספיים וטעימים ולא תבינו איך כל כך מהר הם נעלמים :)

חזה עוף עם שכבת פירורים מושלמת!
חזה עוף צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 ק"ג חזה עוף
  • שמן זית / קנולה
  • 3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • צרור פטרוזיליה
  • 3 שיני שום
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  1. נכניס למעבד מזון את פירורי הלחם עם הפטרוזליה והשום ונטחן יחד עד שהפטרוזיליה נקצצת היטב.
  2. מערבבים את תערובת הפירורים.
  3. מסדרים את חזה העוף בתבנית תנור מרופדת ומורחים מעל שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מפזרים בזהירות את פירורי הלחם מעל באופן שיכסה היטב את כל החלקים
  5. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות
  6. אפשר לעצור אחרי 20 דקות של אפיה לחתוך מעט עם סכין ולוודא שהחלק הפנימי מוכן (רך ובשל לאכילה).

מושלם לצד פירה וסלט ירקות טריים, בתיאבון!!

 צבע אדום

art