סטייק בקר ביין: מתכון קל לתוצאה משובחת
אין יותר טעים מסטייק טוב, עסיסי ורך בנגיעות של יין יבש - לארוחה מפנקת במיוחד ובסטייל יוקרתי
סטייק בקר ביין צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 ק"ג סטייק בקר פרוס (מספר 1)
- יין יבש אדום
- שמן זית
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, (אפשר גרוס) תבלין סטייק
אופן ההכנה:
- נטגן מעט שמן זית ונניח עליו את הסטייק. נפזר תבלינים על הסטייק ונהפוך.
- נפזר שוב תבלינים ונמתין עד לצריבה יפה של החלק התחתון של הסטייק ונהפוך שוב
- נשפוך כחצי כוס יין יבש לכל פרוסת סטייק ונמשיך לטגן עד להתרככות הסטייק.
- נוציא ונניח על צלחת יבשה – מומלץ לאכול טרי וחם!
בתיאבון ובהצלחה!