סטייק בקר ביין: מתכון קל לתוצאה משובחת

אין יותר טעים מסטייק טוב, עסיסי ורך בנגיעות של יין יבש - לארוחה מפנקת במיוחד ובסטייל יוקרתי

סטייק בקר ביין: מתכון קל לתוצאה משובחת
סטייק בקר ביין צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג סטייק בקר פרוס (מספר 1)
  • יין יבש אדום
  • שמן זית
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, (אפשר גרוס) תבלין סטייק

אופן ההכנה:

  1. נטגן מעט שמן זית ונניח עליו את הסטייק. נפזר תבלינים על הסטייק ונהפוך.
  2. נפזר שוב תבלינים ונמתין עד לצריבה יפה של החלק התחתון של הסטייק ונהפוך שוב
  3. נשפוך כחצי כוס יין יבש לכל פרוסת סטייק ונמשיך לטגן עד להתרככות הסטייק.
  4. נוציא ונניח על צלחת יבשה – מומלץ לאכול טרי וחם!

בתיאבון ובהצלחה!

 צבע אדום

art