חציל על האש – חריף מתוק
חציל שרוף על האש בשילוב תיבול חריף-מתוק שיהפוך כל ארוחה למרגשת יותר!
חציל על האש צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 חציל גדול
- 1 פלפל חריף
- 3 כפות סילאן
- מלח, פלפל שחור,
- צרור פטרוזיליה
- 4 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
- נעטוף את החציל ונשרוף על הגז מכל הכיוונים עד לריכוך של כל החלק הפנימי
- נמתין להתקררות ונעביר את כל מילוי החציל לקערה.
- נתבל ונוסיף מיץ לימון
- נחתוך את הפלפל הירוק לפרוסות דקות ונוסיף
- נקצוץ את הפטרוזיליה, נוסיף את הסילאן והפטרוזיליה ונערבב בזהירות.
אפשר לאכול חם או קר, בתיאבון!