חציל על האש – חריף מתוק

חציל שרוף על האש בשילוב תיבול חריף-מתוק שיהפוך כל ארוחה למרגשת יותר!

חציל על האש – חריף מתוק
חציל על האש צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 חציל גדול
  • 1 פלפל חריף
  • 3 כפות סילאן
  • מלח, פלפל שחור,
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. נעטוף את החציל ונשרוף על הגז מכל הכיוונים עד לריכוך של כל החלק הפנימי
  2. נמתין להתקררות ונעביר את כל מילוי החציל לקערה.
  3. נתבל ונוסיף מיץ לימון
  4. נחתוך את הפלפל הירוק לפרוסות דקות ונוסיף
  5. נקצוץ את הפטרוזיליה, נוסיף את הסילאן והפטרוזיליה ונערבב בזהירות.

אפשר לאכול חם או קר, בתיאבון!

 צבע אדום

art