משולשי טורטיה מלאים בהפתעות
אתם יכולים להתפרע על סוגי המילויים של הטורטיות רק - תוודאו למי שייכת כל טורטיה לפני שאתם מכניסים אותן לתנור ו.. אל תשכחו להקשיב לרעש הקראנץ' :)
טורטיות צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 8 טורטיות
- גבינה מלוחה/ צהובה / קוטג'
- רוטב עגבניות
- תירס/זיתים/ פטריות
- רוטב פסטו/שום
- ביצה
- שומשום
אופן ההכנה:
- נפתח טורטיה ונמרח על כולה רוטב עגבניות
- נניח במרכזה גבינות שאוהבים, תוספות ורטבים כמו פסטו/רוטב שום
- נסגור בצורת משולש – נרים את אחד החלקים ונקפל כלפי פנים, כמו כן את החלק שמולו ואז את החלק התחתון של הטוריה, נהדק (אפשר בעזרת ביצה)
- נניח הפוך בתבנית אפיה (כך שהסגירה כלפי מטה)
- נמרח ביצה ושומשום ונשלח לאפיה של כעשרים דקות בחום של 200-220 מעלות – או עד שהטורטיה הופכת לקריספית מעט.
בתיאבון!