הסוד לבולונז טונה בטעם בשרי!

המתכון הכי מוצלח לבולונז מטונה (עדיף טונה במים, אבל אפשר גם אחרת) בטעם מושלם כמו בשרי!

הסוד לבולונז טונה בטעם בשרי!
בולונז טונה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 4 חבילות טונה במים
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 בצלים
  • 3-4 שיני שום
  • 1כף גדושה אריסה
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור (גרוס או טחון) 3 כפות פפריקה, כפית טוסקנה, 2 כפות תבלין גריל דג.
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן בסיר וחותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לטיגון עד להשחמה
  2. חותכים את הגמבה לקוביות קטנות ומוסיפים פנימה
  3. מוסיפים את שיני השום (פרוסים או קוביות) ומשחמים עם השמן
  4. מוסיפים תבלינים, אריסה ורסק עגבניות ו2 כוסות מים חמים ומערבבים בעדינות
  5. מוסיפים פנימה את הטונה אחרי סינון נוזלים ומוסיפים עוד 2-3 כוסות מים רותחים ומערבבים.
  6. מבשלים כעשרים דקות על אש בינונית

מגישים עם פסטה בהירה רותחת או פתיתים, בתיאבון!

 צבע אדום

art