פיצה בלי מצפון: ללא פחמימה וטעימה-טעימה!

פיצה מושלמת כזו, שאולי לא תצליחו לחתוך למשולשים, אבל תוכלו להתענג עליה עם כפית ליד סלט, ולדעת שעשיתם עבורכם את הדבר הנכון וגם התפנקתם כהוגן!

פיצה בלי מצפון: ללא פחמימה וטעימה-טעימה!
פיצה בלי מצפון צילום: שאטרסטוק

מתאים לתבנית עגולה חד פעמית

מצרכים:

  • 1/3 כרוב (כ-400 גרם)
  • 1 בצל לבן/סגול גדול
  • 3 ביצים
  • לתיבול הבסיס: מלח, פלפל שחור, זעתר
  • גבינה צהובה 9 אחוז
  • רסק עגבניות (טבעי או משימורים)
  • תבלין פיצה
  • זיתים, פטריות

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את עלי הכרוב יחד עם הבצל עד לקבלת מרקם דקיק כמו דייסה.
  2. מערבבים עם הביצים ומתבלים, משטחים בתבנית עגולה חד פעמית
  3. מורחים/שופכים את הרסק עגבניות עם כף מעל הבסיס (אם הוא מתערבב בבסיס לא נורא, להפך, זה אפילו טעים).
  4. מניחים גבינה צהובה, זיתים, תבלין זעתר וכל תוספת אחרת שאוהבים.
  5. מכניסים לתנור חם למשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
  6. אוכלים עם כף כי א"א לחתוך למשולשים 🙂

בתיאבון!

 צבע אדום

art