פיצה בלי מצפון: ללא פחמימה וטעימה-טעימה!
פיצה מושלמת כזו, שאולי לא תצליחו לחתוך למשולשים, אבל תוכלו להתענג עליה עם כפית ליד סלט, ולדעת שעשיתם עבורכם את הדבר הנכון וגם התפנקתם כהוגן!

פיצה בלי מצפון צילום: שאטרסטוק
מתאים לתבנית עגולה חד פעמית
מצרכים:
- 1/3 כרוב (כ-400 גרם)
- 1 בצל לבן/סגול גדול
- 3 ביצים
- לתיבול הבסיס: מלח, פלפל שחור, זעתר
- גבינה צהובה 9 אחוז
- רסק עגבניות (טבעי או משימורים)
- תבלין פיצה
- זיתים, פטריות
אופן ההכנה:
- טוחנים במעבד מזון את עלי הכרוב יחד עם הבצל עד לקבלת מרקם דקיק כמו דייסה.
- מערבבים עם הביצים ומתבלים, משטחים בתבנית עגולה חד פעמית
- מורחים/שופכים את הרסק עגבניות עם כף מעל הבסיס (אם הוא מתערבב בבסיס לא נורא, להפך, זה אפילו טעים).
- מניחים גבינה צהובה, זיתים, תבלין זעתר וכל תוספת אחרת שאוהבים.
- מכניסים לתנור חם למשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
- אוכלים עם כף כי א"א לחתוך למשולשים 🙂
בתיאבון!
