קציצות ירק נהדרות – פרווה

קציצות ירק מוצלחות, עשירות בטעם ובמרקם נפלא, לארוחת צהריים פרווה. מומלצות עם פיתה טריה וסלט ירקות שישלימו את ההצגה

קציצות ירק נהדרות – פרווה
קציצות ירק צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 2 תפו"א
  • 1 בטטה
  • 1 בצל / קישוא
  • כוס קמח לבן
  • פטרוזיליה
  • 1/4 כוס שמן
  • תבלינים: מלח. פלפל. אבקת מרק. אבקת שום.

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הירקות ומכניסים לקוצץ ירקות לקיצוץ דק (אפשר לגרד בפומפיה).
  2. מסננים את הנוזלים ומוסיפים את הביצים והשמן,  התבלינים וחצי מכוס ההקמח.
  3. מערבבים היטב ואם העיסה מתפרקת מוסיפים עוד חצי כוס קמח.
  4. בעזרת כף מניחים קציצות בתבנית תנור מרופדת.
  5. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-25 דקות.

בתיאבון!

 צבע אדום

art