מצרכים:
- 2 תפו"א גדולים
- 2 קישואים
- כוס אפונה יבשה
- 1 בצל בינוני
- 300 גרם כרובית קפואה
- תבלינים: כף כוסברה טחונה, כפית פלפל שחור, כף שטוחה מלח, כף אבקת מרק.
אופן ההכנה:
- קולפים את הבצל חותכים לקוביות ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות.
- מאדים הכל למשך כעשר דקות, מתבלים, מוסיפים מים חמים ומבשלים כארבעים דקות.
- לאחר שכל הירקות מתרככים מועכים מעט עם מזלג ואז עם בלנד מוט עד לקבלת מרק סמיך טחון
מוצלח ביותר עם קרוטונים או עם לחם כפרי או מחמצת. חורף בריא!