כל טעימה להתעלף: עוגת שכבות נס קפה – בסקויטים – קצפת

עוגת שכבות בטעם נס קפה עם קצפת ובסקוויטים רכים לחתוך בזהירות למנות (לא חייב שהן תהיינה שוות :) ) ולהנות מכל כפית

כל טעימה להתעלף: עוגת שכבות נס קפה – בסקויטים – קצפת
עוגת שכבות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 שרוולי בסקויטים כהים בטעם שוקולד
  • נס קפה (מומלץ נס בטעם אגוזים)
  • 1 ו-1/2 מיכל גדולים קצפת צמחית/ שמנת מתוקה (מיועדים להקצפה)
  • אבקת פודינג וניל
  • לציפוי: שוקולד מריר + 1/2 מיכל קצפת

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים 1 ו-1/2 מיכלים של קצפת עם 4 כפות פודינג
  2. בצלחת קטנה ממיסים 2 כפות אבקת נס קפה עם חלב או מים
  3. טובלים את הבסקויטים בנס ומשטחים בתבנית חד פעמי
  4. מניחים שכבה דקה של קצפת מעל ומוסיפים עוד שכבת בסקויטים, עד לקבלת 3 שכבות כאלו
  5. מחדשים את בלילת הנס קפה לפי הצורך
  6. השכבה הרביעית (או השלישית, לפי כמות הקצפת והתבנית) הנה בסקויטים בלבד.
  7. בסיר ממיסים את השוקולד המריר על אש נמוכה ומוסיפים את חצי מיכל הקצפת ומערבבים לגנאש.
  8. מצננים מעט ואז שופכים את הגנאש על שכבת הבסקויטים.

מכניסים למקרר לשעתיים ואז מוציאים ואוכלים בהנאה!  ​​​​​​​

 צבע אדום

00:00
00:00
art