מצרכים:
- 2 שרוולי בסקויטים כהים בטעם שוקולד
- נס קפה (מומלץ נס בטעם אגוזים)
- 1 ו-1/2 מיכל גדולים קצפת צמחית/ שמנת מתוקה (מיועדים להקצפה)
- אבקת פודינג וניל
- לציפוי: שוקולד מריר + 1/2 מיכל קצפת
אופן ההכנה:
- מקציפים 1 ו-1/2 מיכלים של קצפת עם 4 כפות פודינג
- בצלחת קטנה ממיסים 2 כפות אבקת נס קפה עם חלב או מים
- טובלים את הבסקויטים בנס ומשטחים בתבנית חד פעמי
- מניחים שכבה דקה של קצפת מעל ומוסיפים עוד שכבת בסקויטים, עד לקבלת 3 שכבות כאלו
- מחדשים את בלילת הנס קפה לפי הצורך
- השכבה הרביעית (או השלישית, לפי כמות הקצפת והתבנית) הנה בסקויטים בלבד.
- בסיר ממיסים את השוקולד המריר על אש נמוכה ומוסיפים את חצי מיכל הקצפת ומערבבים לגנאש.
- מצננים מעט ואז שופכים את הגנאש על שכבת הבסקויטים.
מכניסים למקרר לשעתיים ואז מוציאים ואוכלים בהנאה!