מצרכים:
- 4 אגסים
- חבילת חסה
- כוס אגוזי פקאן מסוכרים
- 1/2 כוס צנוברים
- מעט סוכר
- לתיבול: מיץ לימון, כף גדושה דבש, מעט מיונז, מלח, פלפל – מעורבבים ביחד.
אופן ההכנה:
- חותכים את האגסים ומוציאים את הליבה, מכניסים לאפיה של כחצי שעה בתנור עד לריכוך.
- בינתיים קולים את הצנוברים עם מעט סוכר.
- חותכים את החסה ומוסיפים את האגסים האפויים, הפקאנים והצנוברים.
- מערבבים את חומרי התיבול ומזלפים מעל.
נהנים מהביס הראשון עד הביס האחרון…. בתיאבון!