עוגת אננס משובחת לכבוד שבת בקלי קלות
עוגה מתוקה ונימוחה בסגנון רכות של עוגות חלביות, יש כאלו שיבחרו להגיש אותה כקינוח, ויש שיעדיפו כמנת תוספת ליד המנה העיקרית, כך או כך - תכינו ותהנו מעוגה ברמה אחרת...
מצרכים:
- 1 קופסת אננס חתוך מסונן – לטחינה בבלנדר
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1/3 כוס שמן
- 1 אבקת אפיה
- 1 ו 1/4 כוסות קמח
- לתוספת: קופסת אננס חתוך מסונן
אופן ההכנה:
- מקציפים את הביצים (אפשר בלי הפרדה).
- טוחנים את האננס בבלנדר ומוסיפים את יתר החומרים
- מעבירים לתבנית חד פעמי בינונית ואופים עד להזהבה
- מוסיפים לתבנית חתיכות אננס שלימות לתוספת מושלמת.
בתיאבון ושבת שלום!