מתכון לאזני המן קלאסיים פריכים וטעימים במיוחד!

הנה הזדמנות נפלאה להכין עם הילדים או לכבודם אזני המן פשוט טעימים, פריכים ומיוחדים כל כך!

מתכון לאזני המן קלאסיים פריכים וטעימים במיוחד!
אוזני המן צילום: שאטרסטוק

חומרים:

  • 200 גרם נטורינה/ מרגרינה/מחמאה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1שקית אבקת אפיה
  • 1ביצה
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מים מהברז
  • שקית 100 גרם אבקת סוכר
  • 600 גרם קמח מנופה(קצת יותר מחצי קילו)

אופן ההכנה:

  1. לשים הכל היטב עד לקבלת  לבצק רך וקטיפתי
  2. מרדדים על משטח מקומח
  3. יוצרים עיגולים עם קורצן.
  4. ממלאים במילוי אהוב ( שוקולד, תמרים, חלווה)
  5. מחברים קצוות כדי ליצור משולש של אוזן המן
  6. אופים בחום של 180 מעלות לרבע שעה או עד שנאפה אך עדיין נשאר בהיר ואפוי
    ניתן לפזר מעל באבקת סוכר.
  7. בתיאבון ופורים שמח!

 צבע אדום

00:00
00:00
art