מתכון לאזני המן קלאסיים פריכים וטעימים במיוחד!
הנה הזדמנות נפלאה להכין עם הילדים או לכבודם אזני המן פשוט טעימים, פריכים ומיוחדים כל כך!
חומרים:
- 200 גרם נטורינה/ מרגרינה/מחמאה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1שקית אבקת אפיה
- 1ביצה
- חצי כוס שמן
- חצי כוס מים מהברז
- שקית 100 גרם אבקת סוכר
- 600 גרם קמח מנופה(קצת יותר מחצי קילו)
אופן ההכנה:
- לשים הכל היטב עד לקבלת לבצק רך וקטיפתי
- מרדדים על משטח מקומח
- יוצרים עיגולים עם קורצן.
- ממלאים במילוי אהוב ( שוקולד, תמרים, חלווה)
- מחברים קצוות כדי ליצור משולש של אוזן המן
- אופים בחום של 180 מעלות לרבע שעה או עד שנאפה אך עדיין נשאר בהיר ואפוי
ניתן לפזר מעל באבקת סוכר. - בתיאבון ופורים שמח!