רך מבפנים, יפה מבחוץ: כנפיים עוף צרובות בטריאקי

מתכון קליל ופשוט מוצלח לכנפיים של עוף בתנור, עדין, רך מבפנים וקריספי מבחוץ, יפה להגשה ומעורר תיאבון!

רך מבפנים, יפה מבחוץ: כנפיים עוף צרובות בטריאקי
כנפיים עוף צרובות בטריאקי צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 מגשי כנפיים עוף נקיים
  • כוס וחצי – 2 כוסות – רוטב טרייאקי
  • שמן
  • תבלין ראס אל חנות
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור
  • מעט אבקת מרק
  • גרגרי שומשום

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל התבלינים עם רוטב הטריאקי והשמן
  2. מסדרים את הכנפיים בתבנית תנור מרופדת
  3. מפזרים את הרוטב על כל הכנפיים
  4. מורחים ומוודאים שהכל מתובל היטב (אפשר להוסיף תיבול/רוטב לפי מה שאתם אוהבים)
  5. מפזרים שומשום ליופי נדיר וטעם מושלם 🙂
  6. מכניסים לתנור רותח לצריבה במשך כ-30 עד 40 דקות בחום של 220 מעלות.

 צבע אדום

art