במחבת רותחת: קציצות תירס ופטריות מושלמות!
מה אוכלים כשמגיעים מאוחר מהעבודה ורוצים משהו חם וטעים ומהיר להכנה? קציצות טבעוניות מושלמות לחובבי התירס והפטריות
המצרכים:
- קופסת תירס שימורים בינונית
- 5 ביצים
- 3/4 כוס פירורי לחם / קמח
- 2 כפות שמיר יבש/טרי קצוץ
- 1 כפית מלח
- פטריות חתוכות בשימורים
- פלפל
- אופציונאלי: קופסת קוטג'
אופן ההכנה:
- נשבור את הביצים ונטרוף, נוסיף את התבלינים ואת התירס (מסונן)
- נוסיף את הקוטג' ואת הקמח ונערבב לעיסה אחידה. ניתן להוסיף ביצה אם הבלילה מתפוררת מדיי או קמח אם היא נוזלית מדיי.
- נחמם מחבת רחבה עם שמן ובעזרת כף ניצור קציצות על השמן הרותח. אפשר גם לשפוך על כל המחבת חצי מהבלילה ונקבל פשטידה מטוגנת (כמו הקציצות רק בגודל משפחתי).
- נטגן כחצי דקה-דקה מכל צד ונוריד לצלחת.
- מומלץ להגיש עם מיונז משובח וסלט ירקות.
בתיאבון!