תבשיל חיטה רך וטעים במיוחד!
המטרה הראשונית של התבשיל הזה, היתה לרוקן מהמזווה חבילת חיטה 'חמצית' ולפנות מקום למוצרים חדשים, אבל כשהוא עמד על הכיריים והריח והרכות כבשה את כל המשפחה, הבנתי שיש פה מתכון שאסור לכם לפספס >>>
מצרכים:
- 1 ק"ג חיטה
- 1 בצל גדול במיוחד או 2 בצלים בינוניים
- 4 כפות אבקת מרק
- כפית כמון (לא חייבים)
- 1 כף מלח
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל לפרוסות עבות ומטגנים קלות (לא חייבים שמן – אפשר רק לאדות)
- מוסיפים את החיטה ומערים כ-2 ליטר מים חמים לפחות.
- מבשלים כשעה – שעה וחצי עד להתרככות מלאה (החיטה הופכת לצהובה-לבנה) ואידוי של רוב המים.
אוכלים חם 🙂