פינוק מהטבע: בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה

קחו סכין טובה, קרש חיתוך וכמה בטטות, תכינו לכם פינוק של החיים עם כמה מוצרים שיש בכל בית!

פינוק מהטבע: בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה
בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 3 בטטות בינוניות
  • קופץ פלפל שחור טחון
  • כף פפריקה מתוקה
  • רוטב צ'ילי
  • שומשום
  • 3/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבטטות לקוביות ומכניסים לקערה (אפשר להשאיר את הקליפה)
  2. מתבלים ומוסיפים שמן ורוטב צ'ילי ומערבבים היטב
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים שומשום
  4. מכניסים לתנור חם בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד להשחמה
  5. מערבבים קלות תוך כדי כדי שכל הצדדים יקבלו מרקם קריספי

 צבע אדום

00:00
00:00
art