מתכון לפרגיות ברוטב פירות יער מתקתק

לא תאמינו כמה זה פשוט וכמה שזה טעים ומיוחד!! מתכון מיוחד לפרגיות ברוטב פירות יער מתקתק. רוטב קרמלי מפירות יער ויין אדום עוטף את הפרגיות ומעניק להן טעם עשיר וייחודי. המתכון פשוט להכנה ומתאים לארוחה חגיגית. מומלץ להגיש עם פירה או תוספת אהובה אחרת

מתכון לפרגיות ברוטב פירות יער מתקתק
פרגיות ברוטב פירות יער צילום: שף חיים בורנשטיין

מתכון לפרגיות ברוטב פירות יער מתקתק / שף חיים בורנשטיין

המצרכים לפרגיות ברוטב פירות יער מתקתק:

  • פרגיות
  • 1/2 ק"ג סוכר
  • פירות יער או אוכמניות (אפשר גם קפוא)
  • 1 כוס יין אדום חצי יבש או מתוק
  • מעט קינמון
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לפרגיות ברוטב פירות יער מתקתק:

  1. בסיר, מכניסים חצי קילו סוכר וממיסים אותו עד כמעט שנהיה קרמל
  2. מוסיפים פירות יער או אוכמניות (אפשר גם קפוא), כוס יין אדום חצי יבש או מתוק, מעט קינמון, ופלפל שחור ומערבבים הייטב לאיחוד.  
  3. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת רוטב אחיד וללא גושים.
  4. מסדרים את הפרגיות בתבנית ומכסים אותן ברוטב
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך חצי שעה
  6. מגישים עם פירה או כל מה שאוהבים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לפרגיות מתכון כשר לפסח פירות יער

 צבע אדום

00:00
00:00
art