לחם בשר: קוביות תפוחי אדמה רכות ברוטב בשר עסיסי (המלצה: תכניסו לפיתה)
מה אוכלים כשמנקים את הבית לפסח? קחו מתכון לארוחה טעימה-טעימה ומזינה, אפשר לאכול לצד כל פחמימה שתבחרו או בתוך פיתה כמו מנת 'לחם בשר' בסגנון ביתי
מצרכים:
- 5 תפו"א בינונים קלופים
- 1 בצל גדול
- 5 שיני שום
- 1 ק"ג בשר בר טחון
- 3 כפות רסק עגבניות
- שמן לטיגון
- תבלינים: פפריקה מתוקה, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח, אבקת מרק
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לבצל המטוגן
- מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים, מערבבים מעט עם תכולת הסיר ומוסיפים רסק עגבניות ומים רותחים עד לכיסוי
- מבשלים למשך כארבעים דקות ומערבבים מדיי פעם כדי לפרק את הבשר הטחון.
בתיאבון!!!!