מתכון לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח

מתכון פשוט ומהיר להכנת עלי בלינצ'עס כשרים לפסח על בסיס ביצים, מים וקמח תפוחי אדמה. הבלילה מטוגנת במחבת חמה עד להתייצבות, תוכלו למלא את הבלינצ'עסים במילויים שונים

מתכון לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח
בלינצ'עס, אילוסטרציה צילום: שאטרסטוק

מתכון לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח / שף חיים בורנשטיין

המצרכים לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח:

  • 6 ביצים
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות גדושות קמח תפו"א
  • מעט מלח
  • קצת שמן לטיגון

אופן ההכנה לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח:

  1. מקציפים הייטב את הביצים, (אפשרי עם בלנדר יד)
  2. מוסיפים לאט את המים והקמח תפו"א ומערבבים הייטב עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים (חשוב לערבב טוב טוב את העיסה כל הזמן כי הקמח תפו"א נופל למטה)
  3. מחממים מחבת עם מעט שמן ומעבירים בכל פעם מעט מהבלילה
  4. מטגנים את הבלינצ'סים על אש נמוכה בכדי שלא יישרפו - לא צריך להפוך לצד השני, אחרי שזה מתייבש אפשר להוציא
  5. אם רוצים להוסיף מתיקות אפשר להוסיף סוכר וניל.
  6. ניתן למלא את הבלינצ'סים במילוי חלבי או בשרי כרצונכם

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בלינצ'ס מתכון כשר לפסח

 צבע אדום

00:00
00:00
art