מתכון לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח / שף חיים בורנשטיין
המצרכים לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח:
- 6 ביצים
- 1 כוס מים
- 3 כפות גדושות קמח תפו"א
- מעט מלח
- קצת שמן לטיגון
אופן ההכנה לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח:
- מקציפים הייטב את הביצים, (אפשרי עם בלנדר יד)
- מוסיפים לאט את המים והקמח תפו"א ומערבבים הייטב עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים (חשוב לערבב טוב טוב את העיסה כל הזמן כי הקמח תפו"א נופל למטה)
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומעבירים בכל פעם מעט מהבלילה
- מטגנים את הבלינצ'סים על אש נמוכה בכדי שלא יישרפו - לא צריך להפוך לצד השני, אחרי שזה מתייבש אפשר להוציא
- אם רוצים להוסיף מתיקות אפשר להוסיף סוכר וניל.
- ניתן למלא את הבלינצ'סים במילוי חלבי או בשרי כרצונכם
בהצלחה רבה ובתאבון