עוגת שיש לפסח – שאסור לפספס!

עוגה רכה רכה ושווה כזו כמו שאת אוהבת ליד הקפה או התה, מקמח תפו"א, פשוטה להכנה וסוגרת פינה :)

עוגת שיש לפסח – שאסור לפספס!
עוגת שיש צילום: שאטרסטוק

2 תבניות חד פעמיות אינגליש קייק

חומרים: 

  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2  כוס שמן
  • 1/2 כוס קמח תפו"א
  • 1 כף קקאו
  • חצי חבילת אבקת אפיה

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
  2. בנפרד מקציפים חלמונים עם החצי הנותר של הסוכר, מוסיפים סוכר וניל ושמן.
  3. מוסיפים קמח תפו"א לתערובת החלמונים.
  4. מאחדים בין התערובות, יוצקים לתבנית ותוך כדי מפזרים את הקקאו בין השכבות כדי ליצור שיש.
  5. מכניסים לתנור מחומם על 160 מעלות לכ-40 דקות.

 

 צבע אדום

00:00
00:00
art