צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש
אם יש לכם צלעות כבש במקפיא, זה הזמן לתת להם לנוח במירנדה מושלמת ולהעביר אותם צריבה קלה כזו שתעשה את הנתח פשוט ארוחה מושלמת!
צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 10 מנות צלעות כבש
- כף שטוחה מלח
- פלפל שחור
- 1/2 כוס דבש
- 2 כפות חרדל או גרגירי חרדל
- כפית כמון
- חצי כוס יין לבן / אדום
- כפית אבקת שום / שום טחון
- 1/2 כוס שמן זית
- מעט פפריקה
אופן ההכנה:
- נניח את הצלעות בתבנית ונפזר מעליה את כל מרכיבי התיבול.
- נמרח היטב ונכסה, נכניס למקרר לכשעה-שעתיים
- נחמם מחבת עם שמן זית / שמן לטיגון ונצרוב את הצלעות עד לקבלת מרקם פנימי רך וחציוני קריספי.
בתיאבון!
