אה – וואה – ג'ה: מתכון למופלטה מרוקאית מקורית
מתכון נדיר וקל במיוחד למופלטות מרוקאיות שתכינו למימונה ופשוט תהיו גאים בעצמכם! מושלם לאכול עם דבש וחמאה או ממרחים מתוקים אחרים, תרבחו ותסעדו!
מופלטה צילום: שאטרסטוק
חומרים:
- 3.5 כוסות קמח
- כפית שמרים
- כף סוכר
- כפית מלח
- 330 מ"ל מים
אופן ההכנה:
- לשים את החומרים לבצק אחיד ומניחים מעט שמן בתחתית הקערה.
- משאירים להתפחה לכחצי שעה.
- מלקים את הבצק ל-18 חתיכות ומניחים להתפחה נוספת של 10 דקות.
- מטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן במחבת
- למיטיבות לכת: ניתן ליצור ערימת מופלטות כך שבכל סיום טיגון של מופלטה אחת מניחים עליה את המופלטה הבאה בתור וכך מטגנים וכן הלאה.
תרבחו ותסעדו!
