אה – וואה – ג'ה: מתכון למופלטה מרוקאית מקורית

מתכון נדיר וקל במיוחד למופלטות מרוקאיות שתכינו למימונה ופשוט תהיו גאים בעצמכם! מושלם לאכול עם דבש וחמאה או ממרחים מתוקים אחרים, תרבחו ותסעדו!

אה – וואה – ג'ה: מתכון למופלטה מרוקאית מקורית
מופלטה צילום: שאטרסטוק

חומרים:

  • 3.5 כוסות קמח
  • כפית שמרים
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • 330 מ"ל מים

אופן ההכנה:

  1. לשים את החומרים לבצק אחיד ומניחים מעט שמן בתחתית הקערה.
  2. משאירים להתפחה לכחצי שעה.
  3. מלקים את הבצק ל-18 חתיכות ומניחים להתפחה נוספת של 10 דקות.
  4. מטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן במחבת
  5. למיטיבות לכת: ניתן ליצור ערימת מופלטות כך שבכל סיום טיגון של מופלטה אחת מניחים עליה את המופלטה הבאה בתור וכך מטגנים וכן הלאה.

תרבחו ותסעדו!

 צבע אדום

art