הפתעה: פרגיות בדבש ופירות יבשים
פרגיות בסגנון מתקתק עם פירות יבשים שמכניסים טעם עמוק וייחודי, מושלם עם אורז לבן, לכל ארוחה חגיגית
פרגיות בדבש ופירות יבשים צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 ק"ג פרגיות
- 2 בצלים
- 3 שיני שום
- מלח. פלפל. כורכום
- כחצי כוס רוטב טריאקי / סויה
- 1/2 כוס דבש
- 1/4 כוס יין
- 250 גרם שזיפים מגולענים
- 200 גרם מישמש יבש חצוי
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את הפרגיות עם הדבש, הסויה והתבלינים ולאחר חצי שעה מוסיפים את הפירות היבשים.
- מבשלים עוד רבע שעה עד להצטמצמות הנוזלים ומכבים.
