הפתעה: פרגיות בדבש ופירות יבשים

פרגיות בסגנון מתקתק עם פירות יבשים שמכניסים טעם עמוק וייחודי, מושלם עם אורז לבן, לכל ארוחה חגיגית

הפתעה: פרגיות בדבש ופירות יבשים
פרגיות בדבש ופירות יבשים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג פרגיות
  • 2 בצלים
  • 3 שיני שום
  • מלח. פלפל. כורכום
  • כחצי כוס רוטב טריאקי / סויה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/4 כוס יין
  • 250 גרם שזיפים מגולענים
  • 200 גרם מישמש יבש חצוי

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפרגיות עם הדבש, הסויה והתבלינים ולאחר חצי שעה מוסיפים את הפירות היבשים.
  3. מבשלים עוד רבע שעה עד להצטמצמות הנוזלים ומכבים.

 צבע אדום

art