פסטה שום שמיר שמנת קלילה ומוצלחת!
פסטה נהדרת וקלה להכנה, ממצרכים זמינים ופשוטים, ארוחה קלה ומהירה לאימהות עסוקות שאוהבות לפנק :)
פסטה שום שמיר שמנת קלילה צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 חבילת פסטה
- 2 שמנת חמוצה בגביעה
- כפית גדושה מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמיר יבש
- 1 כף אבקת שום
- 1 כף אבקת בצל
- כדאי: גבינה צהובה/מוצרלה
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הפסטה בסיר מים שהם קצת פחות מגובה הפסטה (במטרה שלא נצטרך לסנן את המים).
- מבשלים עד לריכוך מלא ואידוי רוב המים
- מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת החמוצה והגבינה הצהובה, מוסיפים את התבלינים והשמיר היבש ומערבבים.
- ממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ-10 דקות.
- מכבים ומשאירים מכוסה עם מגבת מתחת למכסה.
- אוכלים חם 🙂
בתיאבון!
