לא רק לצמחוניים – קינואה טעימה בבישול מהיר!
קינואה היא צמח (הדומה לדגן) נפלא לתבשיל שאפשר לאכול ליד כל מה שאתם רוצים כמנת פחמימה בריאה (עם אחוז חלבון גבוה) והיא בכלל לא קשה להכנה ואפילו אהובה על ילדים - תנסו ותהנו!
מצרכים:
- 2 כוסות קינואה
- 3-4 כוסות מים רותחים
- תבלינים: כף מלח, כפית אבקת שום
- לשדרוג: סלט ירקות שאוהבים עם מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
- מטגנים מעט את הקינואה בסיר.
- מוסיפים מים רותחים ומתבלים.
- מבשלים עד לריכוך והכפלת התכולה כ- 20 דקות.
- ממתינים כמה דקות ואז פותחים ומגישים חם.
- מומלץ להגיש בתערובת עם סלט ירקות חיים או לצד מנה עיקרית.
בתיאבון!
