תזכרו איפה למדתם להכין פסטה רוזה בסיר אחד

פסטה שאפשר להכין בכל שעה ביממה כי היא כל כך קלה וכל כך ומפרגנת בחזרה בטעמים שיתנו לכם להבין כמה העולם אוהב אתכם >>>

תזכרו איפה למדתם להכין פסטה רוזה בסיר אחד
פסטה רוזה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
  • 1 מיכל שמנת חמוצה / מתוקה
  • 3-4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לפיסות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 3 עגבניות
  • כפית אבקת שום / שום כתוש
  • שמן
  • תבלינים: כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, מעט פלפל שחור, מעט אורגנו (לא חובה)

אופן ההכנה:

  1. בסיר מטגנים את העגבניות (לא משנה צורת החיתוך, הן ממילא הופכות לרוטב) עם הקליפה
  2. מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות ומעט מים ומערבבים, שומרים שלא ישרף (כדאי להנמיך את האש)
  3. מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים כך שכל התיבול יגיע לכל הפסטה. מערים מים רותחים עד לכיסוי התכולה
  4. סוגרים ומבשלים על אש בינונית עד להתרככות.
  5. כאשר הפסטה בשלה אך עדיין עם מעט נוזלים בסיר – מוסיפים את השמנת ואת הגבינה הצהובה, מערבבים בעדינות עד להמסתן.
  6. סוגרים את הסיר ומכבים את האש, ממתינים כ-10 דקות עד לאכילה.

בתיאבון!!!

 צבע אדום

art