מתכון לעוגיות שוקו וניל בעטרות נייר

מתכון מנצח לעוגיות שוקו-וניל קטנטנות ועשירות, שמבטיחות חוויה מתוקה ורכה במיוחד. עם שילוב של קוקוס, פודינג וניל ונגיעת שוקולד עמוק, כל ביס הוא חלום! מושלמות לאירוח או סתם לפינוק עצמי

מתכון לעוגיות שוקו וניל בעטרות נייר
עוגיות שוקולד וניל בעטרות נייר צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגיות שוקו וניל בעטרות נייר / רונית כהן

המצרכים לעוגיות שוקו וניל בעטרות נייר:

כוס מדידה אוניברסלית

הכמות: 120 יחידות במנג'ט מס 1.5

מומלץ להניח את העטרות נייר בתבנית שקעים

  • 4 ביצים L
  • ¼+1 כוסות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס קוקוס
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 4 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל

להוסיף לתערובת השוקולד:

  • 3 כפות קקאו
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף יין

אופן ההכנה לעוגיות שוקו וניל בעטרות נייר:

  1. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
  2. את החלבונים מקציפים עם הסוכר
  3. מוסיפים את החלמונים ושאר המרכיבים פנימה וממשיכים בהקצפה איטית עד לאיחוד
  4. מחלקים את המסה לשתי קערות
  5. חלק אחד משאירים בצבע לבן
  6. לחלק השני מוסיפים: 3 כפות קקאו, חצי כוס שמן וכף יין ומערבבים לאיחוד
  7. כעת יש שני קערות אחת עם בלילה לבנה והשניה עם בלילה חומה
  8. בעזרת 2 כפיות ממלאים את ניירות העטרה (מנג'טי) עם קצת מתערובת השוקולד וקצת מתערובת הוניל
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180°  ואופים במשך 10-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש
  10. מוציאים מהתנור ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מאת: נועם זיגדון

קרדיט מתכון: רונית כהן

 

מתכון לעוגיות מתכון פרווה

 צבע אדום

art