טורטיות ללא טיגון עם מילוי בשר בטעם נדיר
מתכון מושלם שיפנק אתכם כמו שצריך סביב שולחן השבת, אל תחששו מהתהליך - כל אחד יכול להגיע לתוצאה נדירה!
טורטיות ללא טיגון עם מילוי בשר צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר מעורב עם הודו טחון
- 1 בצל גדול
- 1 כף קינמון – לא לוותר
- 3/4 כוס צ'ילי מתוק/חריף
- כף פפריקה
- כף אבקת מרק
- 2/3 כוס סילאן
- שמן
לטורטיות:
- 10 טורטיות
- פירורי לחם מוזהבים (לא חייבים)
- ביצה
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בזהירות על פני כל הסיר.
- מאדים יחד מס' דקות ומוסיפים את כל התיבול, הסילאן וסיבוב נדיב של שמן.
- מוסיפים כוס מים רותחים ומכסים, נותנים לבשר להתבשל כחצי שעה תוך כדי ערבוב מדיי פעם.
- פותחים טורטיות וממלאים, סוגרים מכל הכיוונים וטובלים בביצה ובפירורי לחם. אפשר גם רק להבריש בביצה ולפזר שומשום.
- מסדרים את כל הטורטיות המגולגלות בתבנית עם נייר אפיה
- מכניסים לתנור חם לאפיה של כחצי שעה בחום גבוה (200 מעלות לפחות) ואופים עד לקבלת ציפוי קריספי.
- מוציאים מייד לאחר האפיה.
בתיאבון!
