טעים אש: קציצות דגים מטוגנות

קציצות דגים מדהימות עם טעם משובח וריח שיכניס את כוווווולם למטבח!

טעים אש: קציצות דגים מטוגנות
קציצות דגים מטוגנות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1.5 ק"ג פילה דג או כל דג אחר ללא עצמות
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1/4 חבילת פטרוזילה קצוצה
  • 1/2 חבילת כוסברה קוצצה
  • 5 שינים שום כתושות
  • 2 ביצים
  • תבלינים: מלח, פלפל, כף אבקת מרק, כף שמיר יבש
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון או במטחנה ביתית טוחנים את הדג.
  2. מוסיפים את הירק הקצוץ הביצים, התבלינים, השום ופירורי הלחם
  3. מחממים שמן במחבת
  4. יוצרים קציצות בעזרת ידיים רטובות ומניחים במחברת, מטגנים כשתי דקות מכל צד.

בהצלחה!

 צבע אדום

art