מתכון לפנקייק רך וקפיצי כמו של השפים
פנקייקים טעימים במיוחד, בלי הקצפה אבל תפוחים מעט ומפנקים כמו שמגיע לכם בהחלט!
פנקייק רך וקפיצי צילום: שאטרסטוק
10 פנקייקים
מצרכים:
- 1 כפית תמצית וניל
- 210 גרם קמח לבן רגיל
- 1 ו-1/2 שקיות אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 2 כפות סוכר
- 240 מ”ל חלב
- 50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה:
- טורפים את הביצים ומוסיפים את הסוכר, החלב, הוניל והחמאה.
- מוסיפים את יתר החומרים וטורפים היטב לבלילה רכה
- מחממים מחבת וממיסים בה מעט חמאה, בעזרת מצקת מוזגים שלוליות פנקייק במרווחים
- מטגנים כדקה וחצי מכל צד, (אם האש גבוהה מדיי מומלץ להוריד ולבדוק מה החום הכי נכון) עוקבים כיצד הם תופחים יפה 🙂
- מורידים מהאש ומזלפים מה שאוהבים
בתיאבון!!
