מתכון לפנקייק רך וקפיצי כמו של השפים

פנקייקים טעימים במיוחד, בלי הקצפה אבל תפוחים מעט ומפנקים כמו שמגיע לכם בהחלט!

מתכון לפנקייק רך וקפיצי כמו של השפים
פנקייק רך וקפיצי צילום: שאטרסטוק

10 פנקייקים 

מצרכים:

  • 1 כפית תמצית וניל
  • 210 גרם  קמח לבן רגיל
  • 1 ו-1/2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 240 מ”ל  חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

  1. טורפים את הביצים ומוסיפים את הסוכר, החלב, הוניל והחמאה.
  2. מוסיפים את יתר החומרים וטורפים היטב לבלילה רכה
  3. מחממים מחבת וממיסים בה מעט חמאה, בעזרת מצקת מוזגים שלוליות פנקייק במרווחים
  4. מטגנים כדקה וחצי מכל צד, (אם האש גבוהה מדיי מומלץ להוריד ולבדוק מה החום הכי נכון) עוקבים כיצד הם תופחים יפה 🙂
  5. מורידים מהאש ומזלפים מה שאוהבים

בתיאבון!!

 צבע אדום

art