בשר שריר עם תפודים בגריל – הצגה של ארוחה ב- 10 דקות הכנה! (ו -3 שעות צליה)

מה טוב בנתח שריר בקר? שהוא יכול להיות כל כך מוצלח אפילו שלא תשקיעו בו יותר מדיי, קחו את המנת גורמה הזאת, ותתענגו על התוצאה, כאילו ביקרתם לפחות במסעדת שף

בשר שריר עם תפודים בגריל – הצגה של ארוחה ב- 10 דקות הכנה! (ו -3 שעות צליה)

מצרכים:

  • 2 ק"ג בשר בקר מספר 8 שומני
  • 10 תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
  • 2/3 כוס יין חצי יבש/מתוק
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס מים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 בצל גדול
  • כפית שום כתוש (לא חובה)
  • תבלינים: כף פפריקה, כף ראס אל חנות, כפית גדושה מלח, חצי כפית פלפל שחור.

אופן ההכנה:

  1. מניחים את נתח הבשר בתבנית פיירקס וקוצצים מעל את הבצל לפרוסות.
  2. מתבלים ומוסיפים את כל הרטבים והמים.
  3. מניחים את תפוחי האדמה (שטופים היטב) מסביב לנתח ומכסים במכסה הפיירקס.
  4. מכניסים לתנור חם לצליה למשך כ-3 שעות בחום של 180-200 מעלות (תלוי בסוג התנור) על מצב טורבו.
  5. אחרי כשעתיים עוקבים מדיי פעם לבדוק אם יש צורך בהורדת החום או שהנתח מוכן.
  6. לאחר שמוציאים מהתנור בזהירות! פורסים עם סכין חדה לקוביות/פרוסות עבות.

תהנו!

 צבע אדום

art