הנוסטלגיה מדברת: קיגל אטריות עם תפוחים וחמוציות

מתכון עתיק שתמיד כיף להזכר בו, מביא טעמים של מתיקות וחמיצות מרעננת ליד החמין בבוקר שבת

הנוסטלגיה מדברת: קיגל אטריות עם תפוחים וחמוציות
קיגל אטריות עם תפוחים וחמוציות צילום: שאטרסטוק

 

מצרכים:

  • 2 כוסות אטריות רחבות לאחר בישול
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות א. סוכר
  •  1תפוח עץ גדול
  • 2כפות צימוקים
  •  1 פירורי לחם
  • כפית קינמון
  • 2 כפות שמן
  • מעט תמצית וניל או שקדים

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים תבנית עגולה מספר 22 בשמן
  2. מערבבים את כל החומרים ומשטחים בתבנית
  3. אופים על להזהבה – בחום של 170 מעלות למשך כ-50 דקות.

 צבע אדום

art