הנוסטלגיה מדברת: קיגל אטריות עם תפוחים וחמוציות
מתכון עתיק שתמיד כיף להזכר בו, מביא טעמים של מתיקות וחמיצות מרעננת ליד החמין בבוקר שבת
קיגל אטריות עם תפוחים וחמוציות צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 2 כוסות אטריות רחבות לאחר בישול
- 2 ביצים
- 2 כפיות א. סוכר
- 1תפוח עץ גדול
- 2כפות צימוקים
- 1 פירורי לחם
- כפית קינמון
- 2 כפות שמן
- מעט תמצית וניל או שקדים
אופן ההכנה:
- משמנים תבנית עגולה מספר 22 בשמן
- מערבבים את כל החומרים ומשטחים בתבנית
- אופים על להזהבה – בחום של 170 מעלות למשך כ-50 דקות.
