מתכון לסחוג ירוק פקנטי טעים אש

מתכון פשוט ומהיר לסחוג פיקנטי ומשובח, השילוב של פלפל חריף, כוסברה ושום יוצר תוספת ארומטית המתאימה למגוון רחב של מנות. תהליך ההכנה המהיר מאפשר להפיק סחוג טרי במינימום מאמץ, עם אפשרות לשימור במקרר או בהקפאה לטווח ארוך

מתכון לסחוג ירוק פקנטי טעים אש
מתכון לסחוג צילום: נועם זיגדון

מתכון לסחוג ירוק פקנטי טעים אש / נועם זיגדון

המצרכים לסחוג ירוק פקנטי טעים אש:

  • 10-15 פלפל חריף ירוק
  • 4 חבילות שלמות כוסברה
  • 2 ראשים שלמים של שום
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון

אופן ההכנה לסחוג ירוק פקנטי טעים אש:

  1. טוחנים את כל המצרכים יחד בקוצץ חשמלי
  2. מסננים במסננת עד שכל הנוזלים יורדים
  3. מכניסים לצנצנת ושופכים מעל מעט שמן
  4. שומרים בצנצנת אטומה במקרר (ניתן להקפיא)

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון סחוג

 צבע אדום

art