חיטה לחמין בשקית קוקי – בסגנון מרוקאי אסלי

עוד תוספת מופלאה שמומלץ ממש להכין ולהכניס לסיר החמין, אחד הדברים שהופכים כל חמין קלאסי למושקע במיוחד

חיטה לחמין בשקית קוקי – בסגנון מרוקאי אסלי
חיטה לחמין בשקית קוקי צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 3 כוסות חיטה
  • 5 כוסות מים
  • 4 שיני שום קצוצים לפרוסות
  • כף אריסה מרוקאית
  • כף פפריקה
  • כפית מלח
  • פלפל שאטה

אופן ההכנה:

  1. על אש נמוכה מטגנים את האריסה עם השום וחתיכות קטנות של פלפל חריף יחד עם הפפריקה, בזהירות ממש שלא ישרף.
  2. בשקית ממלאים את החיטה ומתבלים במלח מוסיפים בזהירות את התערובת המטוגנת
  3. ממלאים במים (כוס וחצי מים לכל כוס חיטה) וקושרים היטב
  4. מניחים על החמין וסוגרים את המכסה.
  5. יש להמשיך את הבישול של החיטה יחד עם החמין על הגז למשך כמה דקות ולאחר מכן להניח על הפלטה למשך כל השבת עד סעודת הבוקר.

 צבע אדום

art