תפוחי אדמה 'מפוחמים' כמו במסעדות מ-2 רכיבים בלבד!

פעם חשבתי שאפשר הלכין אותם רק בתוך מדורה עם נייר כסף, אבל אחרי שניסיתי את הפטנט עם המלח הגס הייתי בהלם מהתוצאה המדוייקת!

תפוחי אדמה 'מפוחמים' כמו במסעדות מ-2 רכיבים בלבד!
תפוחי אדמה מפוחמים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 10 תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
  • 2/3 כוס מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מניחים את תפוחי האדמה במרכז תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
  2. מפזרים את המלח מסביב לתפו"א ומפזרים ממש מעט מלח גם ביניהם/עליהם.
  3. מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות למשך כ-35 עד 40 דקות.
  4. בעזרת סכין עבה מוודאים שהתפודים רכים מבפנים, ומוציאים.

בתיאבון!

נ.ב אפשר לאכול אותם כך לצד כל מנה עיקרית, או לפתוח ולרסק מעט את החלק פנימי ולהניח מעליו גבינה מגורדת, ירקות מטוגנים ועוד ועוד.

 צבע אדום

art