ארוחה עם אווירה מיוחדת: סלמון ברוטב מתקתק חלומי
בא לכם ארוחה מושקעת כזו, עם ניחוח מיוחד? קחו דג סלמון ופשוט תחגגו את הטעם...
סלמון ברוטב מתקתק צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1.5 ק"ג דג סלמון ללא עור
- 15 פטריות שמפניון שלימות או חצויות
- חצי כוס סילאן
- 1/3 כוס שמן זית
- כפית שום כתוש
- 1/2 כוס רוטב פסטו
- תבלינים: כפית מלח, כפית ראס אל חנות, חצי כפית פלפל שחור.
אופן ההכנה:
- מסדרים את הדג על נייר אפיה בתבנית תנור.
- מתבלים ומוסיפים מעל ומסביב את הפטריות, הסילאן השום, הפסטו והשמן זית.
- מורחים היטב את כל הרטבים כך שיגיעו לכל חלקי הדג.
- מפזרים שומשום מלמעלה (לא חייבים) ומכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
בתיאבון!
