מנה כייפית שמתחסלת מהר מדיי: נקניקיות סויה ברוטב פסטה עגבניות וזיתים
הנה ארוחה עם אווירה של חופשת קיץ, עם רכיבים פרווה שמתאימים בדיוק לתשעת הימים ועדיין לא מוותרים על טעם עסיסי ומפנק לכל המשפחה
נקניקיות סויה ברוטב פסטה עגבניות וזיתים צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 10 נקניקיות סויה
- 1 בצל
- 4 שיני שום
- כוס טבעות זיתים
- כוס רסק עגבניות או עגבניות מגורדות/מרוסקות
- חצי כוס שמן
- חבילת פסטה
- תבלינים: כפית מלח, פלפל שחור, כפית כמון, כף פפריקה, כפית כורכום, בזיליקום קצוץ (אם יש)
אופן ההכנה:
- קוצצים ומטגנים את הבצל ושיני השום עם שמן.
- חותכים את הנקניקיות לשבבים ומוסיפים לסיר ומטגנים יחד כ-4 דקות
- מוסיפים רסק עגבניות, זיתים, תבלינים ושמן ן-4 כוסות מים רותחים, מערבבין ומרתיחים יחד כ-10 דקות.
- מוסיפים פנימה את הפסטה ומבשלים עד לריכוך הפסטה ואידוי הנוזלים.
- מערבבים בעדינות ומוזגים לצלחות.
בתיאבון!!
