קורן-חופש: תירס צלוי בחמאה בסגנון מקסיקני
התירס הקייצי הוא כל כך מפנק ועכשיו שאפשר להשיג קלחים טריים בכשרות מהודרות (חפשו את האריזות הסגורות עם הכשר) אפשר להכין את החטיף המיוחד הזה >>>
תירס צלוי בחמאה צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 6 לקחי תירס
- 3 כפות סוכר
- 100 גרם חמאה
- גבינת פרמז'ן מגורדת או גבינה צהובה או אחרת מגורדת
- רוטב צי'לי לפי הטעם / אבקת צ'ילי
אופן ההכנה:
- מרתיחים את קלחי התירס כ-10 דקות בבישול.
- מוציאי מהמים ומניחים על תבנית תנור מרופדת או על מחבת פסים
- מפזרים ומורחים את החמאה והסוכר
- מכניסים לאפיה תבנור בחום של 250 מעלות בתכנית גריל או צורבים על המחבת
- מוציאים כשמנוצר קרום קריספי על חלקי התירס.
- מפזרים מעל צ'ילי וגבינה שאוהבים ואוכלים חם וטרי
בתיאבון!!
