צ'יפס משגע של בחורי ישיבה בבין הזמנים
בחופש כשכולם בבית מחפשים נישנושים חמים וטעימים, קבלו את המתכון הזה שמתאים בול לבחורים רעבים שלא אוהבים להתאמץ אבל אוהבים בהחלט לאכול חם חם מהמחבת הרותחת
תפוחי אדמה מטוגנים צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 8 תפו"א
- כפית מלח
- כפית פפריקה / שמיר יבש / טוסקנה / תבלין דג (הכי מומלץ)
- חצי כפית כורכום
- חצי כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לסירות או לצי'פסים בגודל שאוהבים.
- מניחים בקערה ומתבלים עם כל התבלינים מלבד המלח
- מחממים שמן לטיגון במחבת או בצ'יפסר וכשהשמן רותח מכניסים בכמויות מדודות את הצ'יפסים לטיגון
- מוציאים ומניחים על נייר סופג וממליחים
בתיאבון!
