כדורי בשר מטוגנים ועסיסיים ברוטב אפונה
כדורים יפים מטוגנים ועסיסיים ברוטב אדום של אפונה רכה (או כל רוטב אחר שאתם אוהבים) תהנו!
כדורי בשר מטוגנים ועסיסיים ברוטב אפונה צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 1 בצל חתוך לקוביות מטוגן
- 1 בצל טחון טרי
- צרור כוסברה קצוצה / סלרי קצוץ
- 1 כוס פירורי לחם / 2 פרוסות לחם סחוטות מפוררות
- תבלינים: מלח, פלפל, כמון.
לרוטב:
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1 בצל
- 500 גרם אפונה קפואה
- תבלינים: כף פפריקה, כפית אבקת שום, כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות, מכדדרים לכדורים יפים ומטגנים בשמן עמוק.
- מכינים את הרוטב: קוצצים את הבצל ומטגנים, מבשלים את רסק העגבניות עם הבצל מטוגן ומוסיפים תוך כדי 4 כוסות מים רותחים ומתבלים.
- מוסיפים את האפונה ומבשלים עד לריכוך.
- מכניסים פנימה את כדורי הבשר ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות.
בתיאבון!
