נישנוש אל תוך הלילה: ירקות קלויים בתנור בתיבול פיקנטי ומלא באקשן
גם אצלכם התהפכו היום והלילה? המתכון הזה מושלם כדי להעביר איתו את הלילה לצד משחק קלפים משפחתי, הקרנת סרט או שיחה עד אור הבוקר...
ירקות קלויים בתנור בתיבול פיקנטי צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- חבילת ברוקולי קפוא
- 2 בטטות
- 3 תפוחי אדמה
- 2 בצלים סגולים
- 5-6 עגבניות אדומות
- 2 קישואים
- 2 גמבות
- עוד ירקות שאוהבים
- לתיבול: כוס רוטב צ'ילי מתוק, כפית סחוג, חצי כוס סילאן, כפית מלח, שמן
אופן ההכנה:
- מרתיחים את תפוחי האדמה והבטטה כ-20 דקות לריכוך קל.
- חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות או לפרוסות עבות.
- מסדרים בתבנית תנור מרופדת יחד עם הבטטה ותפו"א ומתבלים היטב.
- מכניסים לתנור חם לצליה בחום של 220 מעלות למשך כחצי שעה-40 דקות.
- בתיאבון!!
