טראפלס שוקולד מטריפים וממכרים!

רק 4 מצרכים ויש לכם כדורי שוקולד איכותיים בציפוי קקאו, כל ביס חלום!

טראפלס שוקולד מטריפים וממכרים!
טראפלס שוקולד צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

 

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (חצי מיכל)
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם אגוזים טחונים
  • 3 כפות ברנדי / ויסקי / קפה נמס עם מים
  • אבקת קקאו לציפוי
 

אופן הכנה:

  1. מניחים את השמנת וקוביות השוקולד בקערית מעל קערה עם מי חמים או במקרוגל (כחצי דקה) ומערבבים עד לתערובת חלקה.
  2. מוסיפים את האגוזים הטחונים והברנדי/ אחר ומערבבים
  3. מכניסים את הקערה למקפיא למשך 30-60 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומתקשה אבל לא קופאת לגמרי.
  4. משתמשים בכפית כדי ליצור עיגולים מהשוקולד ומגלגלים אותם במהירות בעזרת הידיים לכדורים קטנים ויפים. מגלגלים באבקת קקאו.
  5. שומרים במקרר

בתיאבון!

 צבע אדום

art