אז מה נכין היום? נודלס עוף מוקפץ עם רכיב סודי במיוחד

חפשו ברשימת מצרכים של הנודלס הזה את הרכיב הכי פשוט - שהופך את המתכון להצגה של דבר!!!

אז מה נכין היום? נודלס עוף מוקפץ עם רכיב סודי במיוחד
נודלס עוף מוקפץ צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 בצל גדול
  • 1 גמבה גדולה בכל צבע שתבחרו
  • 200 גרם פטריות
  • 1 חבילת נודלס / אטריות דקות
  • 1.5 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות / רצועות
  • 3 שיני שום
  • חבילת נענע נקייה ושטופה 
  • לתיבול: 1 כוס רוטב סויה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, כף ראס אל חנות/ כובסרה טחונה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל דק-דק ומאדים בווק או בסיר שטוח ורחב, מוסיפים רצועות גמבה, פרוסות פטריות, שום וקוביות עוף, רוטב סויה (חצי כוס בשלב זה) ומעט שמן ומקפיצים הכל יחד כ-15 דקות עד להתרככות. האש צריכה להיות בינונית/ גבוהה ויש לערבב או להקפיץ את הירקות יחד עם העוף מדיי מספר דקות כדי לוודא שהם רק מתרככים ולא נצרבים. ניתן להוסיף מעט מים חמים לפי הצורך.
  2. בסיר נפרד מרתיחים את הנודלס או האטריות לפי הוראות השימוש ומסננים.
  3. מוסיפים לעוף ולירקות המוקפצים את רוטב ההסויה שנשאר והתבלינים וקוצצים את עלי הנענע קיצוץ גס, מוסיפים גם אותם ומערבבים, מוסיפים את הנודלס פנימה ומערבבים בזהירות.
  4. מנמיכים את האש ומוסיפים לבשל מספר דקות עד לספיגת כל הטעמים.
  5. ניתן להוסיף כוס מים ומעט שמן בשלב זה לפי הצורך.

בתיאבון!

 

 צבע אדום

art