פסטה רכה ועסיסית בתנור – תנסו ותהיו המומים!
יש משהו מיוחד בפסטה שמכינים אותה בתנור, אפשר להכניס בה כל מני טעמים מיוחדים והאפיה האיטית הופכת אותה לטעימה במיוחד ועסיסית כמו שלא הכרתם!
פסטה רכה ועסיסית בתנור צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 1 חבילת פסטה (אני לקחתי שבלולים)
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1 כף ראס אל חנות
- 1 כף אבקת שום
- כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
- שמן קנולה
- 2 כפות סוכר
- תוספות אפשריות: קוביות עגבניות, זיתים, קוביות חזה עוף קטנות
אופן ההכנה:
- מפזרים בתבנית חד פעמית בינונית את חבילת הפסטה.
- מוסיפים מים לכיסוי +
- מוסיפים את הרסק, הסוכר והתבלינים, מוסיפים שמן ומערבבים.
- אם אתם מעוניינים אפשר להוסיף תוספות שאוהבים
- מכניסים לתנור חם לבחום של 200 מעלות למשך כ- 30 עד 35 דקות. (כדאי לעקוב, יש תנורים שיעשו את העבודה תוך 25 דקות)
- כשכל המים מתאדים והפסטה מתנפחת ורכה – מוציאים.
בתיאבון!!!
