ארוחת ערב בקלאס: פטריות שמפיניון מטוגנות עם ביצים ובצלים

סוגרת פינה בסוף היום: כמה מצרכים פשוטים ויש לנו ארוחה טובה להתפנק איתה לצד סלט ירקות טריים

ארוחת ערב בקלאס: פטריות שמפיניון מטוגנות עם ביצים ובצלים
פטריות שמפיניון מטוגנות עם ביצים ובצלים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • סלסלת פטריות שמפניון טריות ונקיות
  • בצל סגול / לבן – גדול
  • 5 ביצים
  • לא חובה: 5 כפות קוטג'
  • לא חובה: בצל ירוק
  • תבלינים: מלח, מעט פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן עד להזהבה בקצוות.
  2. פורסים את הפטריות לפרוסות או לרבעים ומוסיפים לבצל, מנמיכים את האש.
  3. מניחים מעל תערובת הבצל קוטג' ואז פותחים את הביצים אחת אחרי השניה ומניחים על הקוטג' וסוגרים את המחבת עם מכסה.
  4. כשהביצים מבושלות קלות מכבסים ומורידים מהאש

בתיאבון!

 צבע אדום

art