המתכון הכי מוצלח לשאריות חלה
הרבה מתכונים ורעיונות יש לניצול שאריות החלה של שבת, אבל זה, אם אתם מוכנים להתאמץ טיפה - גורף הכי הרבה מחמאות!
חלה צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- חלה / לחמניות שנשארו משבת
- שמן זית
- כוסברה קצוצה
- בזיליקום קצוץ
- שום כתוש
- מלח גס
- אופציונאלי: חמאה / גבינה מגורדת
אופן ההכנה:
- פורסים את החלה והלחמניות לפרוסות יפות
- מזלפים שמן זית בנדיבות
- בקערה קטנה מערבבים בזיליקום וכוסברה קצוצה עם מעט שמן זית ושום כתוש לפי הטעם
- מורחים בעזרת מברשת או כף על פרוסות הלחם
- מפזרים בעדינות מלח גס
- ניתן לפזר חמאה או גבינה צהובה/מלוחה מגורדת
- מכניסים לתנור לצריבה קלה בחום של 180 מעלות לכעשר דקות.
בתיאבון!
