כרתי, גזר, בשר ראש, לוביה: כך מכינים את 'מרק הסימנים' הכי טעים שקיים

הנה המתכון הכי טוב למרק סימנים שיתן לכם את כל הברכות והשפע לשנה החדשה - בסיר אחד :)

כרתי, גזר, בשר ראש, לוביה: כך מכינים את 'מרק הסימנים' הכי טעים שקיים
מרק הסימנים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ו1/2 ק"ג בשר ראש
  • 3 כוסות רוביה מושרית (לוביה – שעועית עין)
  • 1 בצל גדול
  • שמן
  • 1 כרישה (כרתי)
  • 4 גזרים קלופים וחצויים
  •  עלי סלק (מנגולד)
  • תבלינים: כפית וחצי מלח, חצי כפית פלפל, 2 כפות אבקת מרק, כף כורכום
  • (פחות מתאים – אך ניתן להוסיף קוביות דלעת לפי הטעם)

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל ואת הכרישה לאחר ניקוי, ומטגנים בשמן.
  2. מוסיפים את הבשר והרוביה, מוסיפים מעט שמן ומכסים במים רותחים.
  3. מתבלים ומבשלים יחד כשעה.
  4. לאחר מכן מוסיפים לסיר את חצאי הגזרים והדלעת ואת עלי הסלק
  5. מוודאים שהמים כל הזמן בגובה התכולה או מעט מתחת.
  6. מבשלים יחד כשעתיים עד לריכוך הבשר.

    שנה טובה ומתוקה!

 צבע אדום

art