משקה מיוחד לצאת הצום: גרידת תפוח במי ורדים

מתכון מיוחד למשקה מרווה בעל ערך תזונתי נהדר שמתאים לאיזון הסוכרים בדם לאחר שעות של צום

משקה מיוחד לצאת הצום: גרידת תפוח במי ורדים
גרידת תפוח במי ורדים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 תפוחים מתוקים
  • ליטר וחצי מים קרים
  • 3 כפות מי ורדים

אופן ההכנה:

  1. מגרדים את התפוחים במגרדת או טוחנים בבלנדר לפסים דקים
  2. שופכים לתוך המים הקרים ומוסיפים מי ורדים
  3. מערבבים בעדינות ומוזגים לכוסות – לאכילה ושתיה עם כפית וקש.

לרוויה 🙂

 צבע אדום

art